Alap üzleti email csomag

14990 Ft / év

megrendelés
A eltérő igényeket figyelembe véve olyan tárhelycsomagokat alakítottunk ki melyek az egyszerű magáncélú bemutatkozó oldalak és a nagy forgalmú webshopok számára egyaránt megfelelőek. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb szempontokat.
Egy egyszerűbb oldal a képek méretétől függően általában 50-100 MB-ot foglal. Egy webshopnak vagy nagyobb portálnak azonban több GB-ra is szüksége lehet. A tervezésnél figyelembe kell venni az email fiókok számát és azok tárhelyfoglalását is. Ha például nagy forgalmú levelezést bonyolít a cég akkor szükség lehet akár több GB-ra is.
Célszerű előre tervezni a létrehozni kívánt email címek számával, belekalkulálva az esetlegesen felmerülő új igényeket is. A fiókok számától függetlenül inkább az emailek száma (méretük miatt) növeli a tárhely szükségletet.
A legtöbb összetett weboldal mySQL adatbázist használ az adatok tárolásához. Az egyes weboldalakhoz javasolt külön adatbázisokat létrehozni, hogy elkerüljük az esetleges duplikációkat és átláthatóbbá tegyük oldalaink felépítését. Ezek mérete még nagyon nagy adatbázis esetén sem haladja meg a 100MB-ot. Egy normál webshopnak elég 1db adatbázis mely 5-10.000 termékkel és több ezer felhasználóval kb 20-40Mb tárhelyet foglalhat.
Amennyiben egy weboldalhoz több másodlagos domaint szeretnénk kötni (pl. domain.hu-hoz a mail.domain.hu-t), tudnunk kell hogy ezek nem számítanak külön weboldalnak, bármennyit létrehozhatunk.
Minden tárhelyünket cPanel felülettel tudod karbantartani, itt lehetőséged van mindent magadnak beállítani legyen az akár cron job, új email cím, adatbázis, phpmyadmin, aldomainek, ftp account-ok, ssl telepítés vagy wordpress telepítés.
Minden tárhelyünket cPanel felülettel tudod karbantartani, itt lehetőséged van néhány kattintással wordpress weboldal telepítésére is.
Üzleti levelezését munkanapokon 24 órán belül átállítjuk és üzembehelyezzük az Ön által kiválasztott csomagnak megfelelő paraméterekkel. Választhat akár egyszerűbb vagy akár 50-100 email címet tartalmazó csomagot korlátlan levelezési kvótával.
Örömmel vállaljuk az egyszerű, bemutatkozó oldalaktól kezdve a nagy forgalmú webshopokig mindenféle weboldal elkészítését is. Néhány referenciánk:
www.monobrand.hu
www.2brand.hu
www.maja-automoso.hu
www.sinequanon.hu
www.judy-fox.net
www.univerex.hu
www.kintzly.hu
www.69.hu
www.hyross.hu
www.tothestarsavhiroda.hu
www.pauernevhiroda.hu

Válasszon domaint tárhelyéhez

Írja be a regisztrálni kívánt domain nevet a keresőbe és ellenőrizze annak elérhetőségét.

A kiválasztott tételek a kosárba kerültek.

Iratkozz fel a -10%-os kuponért itt!

Csatlakozz a MAD MONKEY csapatához és értesülj a legfrissebb V.I.P akciókról mindenkinél hamarabb!
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a MadMonkey.hu hírlevelet, ajánlatokat küldjön email címemre.